COVID-19

På grund af omstændighederne kan vi ikke samle ligeså mange personer pr. tur, som vi plejer.

Vi tilpasser turene til de gældende coronarestriktioner. 

Skriv en mail til pw.aarhus@gmail.com og hør nærmere om mulilgheder og priser.

Turene foregår som regel udendørs, men vi opfordrer jer til at medbringe mundbind, håndsprit og evt. andre værnemidler, ligesom vores guides også vil tage forholdsregler undervejs.

PRISER

Povertywalken handler først og fremmest om at give både guide og gæster en meningsfuld oplevelse, og derfor er vi meget fleksible med bestillinger. Har I særlige forespørgsler eller vilkår, så ring til os på 86 13 62 30 eller besøg os på Værestedet.

TID  turen varer omkring to timer og arrangeres efter aftale, så den passer ind i jeres kalender.

STED  alle ture begynder ud for Værestedet på adressen Jægergårdsgade 107, 8000 Aarhus C. Foretrækker I at starte et andet sted, kan det arrangeres.

1.500 kroner per gruppetur

Gruppeture består som regel af 15-20 personer. Er I flere end 20 personer, kan vi tilbyde en god rabat på tur nummer to (og tre og fire og fem), hvis I deler jer op. Giv os et kald på 86 13 62 30 eller brug kontaktformularen, og så hjælper vi med at tilpasse turene og prisen præcis til jeres behov.

100 kroner per person

For grupper på 7-15 personer er prisen 100 kroner per mand. Er I færre end syv personer, der gerne vil på en povertywalk, anbefaler vi, at I booker turen via DuGlemmerDetAldrig. Her er prisen 99 kroner per person, og I vil blive koblet på en eksisterende tur med andre gæster, der også er alene eller få afsted. DuGlemmerDetAldrig arrangerer povertywalks hver lørdag kl. 13:00 og hver anden fredag kl. 17:00.